מתכון להכנת תפוצ'יפס קראנצ'י וטעים
מצרכים:
תפוח אדמה, מלח, שמן.
הוראות הכנה:
- מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים כמה שיותר דק.
- משרים את הפרוסות בקערת מי קרח למשך 5 דקות, מוציאים ומייבשים היטב בעזרת נייר סופג.
- מחממים שמן לטיגון עמוק על חום בינוני.
- מטגנים את חתיכות התפוחי אדמה עד שהן מקבלות גוון זהוב. חשוב לערבב אותן כמה פעמים במהלך הטיגון.
- מוציאים ומניחים על נייר סופג.
- ממליחים ומוסיפים תבלינים שאוהבים.
בתאבון!