חלה עסיסית ברוטב פטרוזיליה פיקנטי (צילום: באדיבות המצלם)
מטבל שמיר
סועדים5
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים
- רבע חבילת שמיר 1 יחידות
- קפ' מלפפון חמוץ (320 גר') 1 יחידות
- מיונז 1 כף
- שיני שום 3 יחידות
אופן ההכנה
- טחנו וערבבו את כל המצרכים בעזרת מעבד מזון או בלנדר יד- בתאבון!
מטבל חמוצים
סועדים12
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים
- קפ' מלפפון חמוץ (320 גר') 1 יחידות
- גזר בינוני 2 יחידות
- גמבה/ קפ' גמבה משימורים 1 יחידות
- מיונז 250 גרם
אופן ההכנה
- הכניסו את הירקות למעבד מזון וטחנו עד לקבלת מרקם גרוס (לא טחון) הוסיפו מיונז וערבבו שוב. יוצא כליטר סלט.
רוטב פטרוזיליה
סועדים10
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים
- חצי חבילת פטרוזיליה 1 יחידות
- שיני שום 2 יחידות
- חרדל 1 כפית
- מלח 0.25 כפית
- קורט פלפל שחור 1 יחידות
- חומץ 0.5 כף
- ביצים 2 יחידות
- שמן 2 כוס
אופן ההכנה
- רסקו במעבד מזון את הפטרוזיליה, הוסיפו את שאר המרכיבים ורסקו, הנמיכו את עוצמת המעבד מזון והוסיפו באיטיות ובהדרגה את השמן. יוצא כחצי ליטר.
הערה: המתכון מכיל ביצים חיות: למי שנמנע מאכילת ביצים חיות- המתכון לא מומלץ.
הצגת כל התגובות