ככה זה מתחיל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 300 גרם פסטרמה הודו מעושן / בדבש
- 1 פלפל ירוק, פרוס לרצועת דקות
- 1 פלפל צהוב, פרוס לרצועת דקות
- 2 מלפפונים, פרוסים לחצאי עיגולים
- 1/2 ראש כרוב לבן, חתוך גס
- 1 חבילת חטיף צ'יפס
לרוטב:
- 3 כפות מיונז
- 2 כפות קטשופ
- 1 כף חרדל חלק
- 2 כפות חומץ
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
רגע לפני: מכינים מראש את הירקות והרוטב, ומרכיבים את הסלט סמוך להגשה כדי שמרקם הרכיבים לא יפגע ויהפוך ל'מושי' ורך.
1. חותכים את הפסטרמה לרצועות ברוחב חצי ס"מ ומניחים בקערה.
2. מערבבים את הירקות והפסטרמה בקערה, ומפזרים מעל את הצ'יפס.
3. בכלי קטן, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד מלא ורגע לפני ההגשה, יוצקים על הסלט ומערבבים.