כיכר השבת

לארח בכיף

סלאשי: ברד דובדבנים ויין אדום עמוק ונועז

יש סיבה טובה שלדובדבנים ויין אדום יש את אותו הצבע - לשניהם טעם עמוק, נועז אפילו, עם אפטר טייסט חמצמץ מרענן. הסלאשי הזה מחבר אותם יחד למשקה מופלא (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
סלאשי - ברד דובדבנים ויין אדום עמוק ונועז
סלאשי - ברד דובדבנים ויין אדום עמוק ונועז (צילום: Melissa Zikos on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס דובדבנים קפואים
  • 6 קוביות קרח של יין אדום (מקפיאים מראש במגש קרח)
  • 1/4 כוס יין אדום צונן
  • 1/2 ליים סחוט טרי

אופן ההכנה:

טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף מעט יין לבן בטמפרטורת החדר, כדי לדלל את המרקם.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
יין ואלכוהול