זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 8-12 כוסות קוביות אבטיח
- 24 פרוסות מלפפון מקולף
- 450 מ"ל טקילה
- 1 כוס מיץ ליים סחוט טרי
- 8-12 כפות סירופ אגבה
- 24-32 עלי נענע טריים
- קערה גדולה מלאה בקוביות קרח
אופן ההכנה:
1. בבלנדר, טוחנים את כל המרכיבים, מלבד עלי הנענע וקוביות הקרח, עד לקבלת תערובת חלקה.
2. מסננים את התערובת דרך מסננת דקה לתוך קערה.
3. מחזירים את הנוזל שהתקבל לבלנדר (אחרי ששוטפים אותו), מוסיפים את קוביות הקרח ועלי הנענע וטוחנים יחד עד לקבלת ברד.
3. מוזגים לכוסות, מקשטים במשולשי אבטיח קרים ועלי נענע מלמעלה ומגישים מיד.