![מימוזה אבטיח](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2020/07/27/6853f810-01d5-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h553_w810.jpg)
![מימוזה אבטיח](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2020/07/27/6853f810-01d5-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h553_w810.jpg)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 כוסות קוביות אבטיח קרות
- 1 כפית ליים / לימון סחוט טרי
- 2 כוסות יין פרוסקו קר (אפשר להחליף בכל יין לבן מבעבע אחר)
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון, טוחנים יחד את קוביות האבטיח עם 1/4 כוס פרוסקו ומיץ הליים / הלימון, עד לקבלת תערובת חלקה.
2. מסננים את התערובת דרך מסננת דקה ל-2 כוסות, מחלקים ביניהן את היין שנותר ומגישים.