רכיבים
- 1/2 2 כוסות קמח לבן מנופה
- 2 חלמונים
- 1/2 כוס סוכר
- 200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
- 1 שקית סוכר וניל
לקישוט: מגוון סוכריות אהובות לקישוט עוגיות, אבקת סוכר
אופן ההכנה:
צפו באופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מניחים את הקמח, החלמונים, הסוכר, קוביות החמאה (חשוב שהיא תהיה קרה) וסוכר הווניל ומעבדים יחד עד לקבלת בצק אחיד.
2. יוצרים כדור מהבצק, עוטפים אותו בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
3. מקמחים משטח עבודה, מניחים עליו נייר אפייה, עליו מניחים את הבצק, מכסים עם נייר אפייה נוסף ומרדדים לעלה דק.
4. קורצים מהבצק עוגיות בשלל צורות, מסירים את שאריות הבצק ומסדרים את צורות הבצק בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. מאחדים את שאריות הבצק, מרדדים אותן לעלה דק, קורצים צורות נוספות וכך מנצלים את כל הבצק.
5. מקשטים את צורות הבצק ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות.
אהבתם את המתכון? כתבו לנו בתגובות!
הצגת כל התגובות