רכיבים
- 1/4 2 כוסות שוקולד צ'יפס פרווה או שוקולד מריר קצוץ
- 400 גרם חלב מרוכז
- 25 גרם חמאה
- 1 כוס אבקת סוכר, מנופה
- 5 עוגיות שוקולד צ'יפס גדולות
אופן ההכנה:
1. מרפדים בנייר אפייה תבנית מרובעת בגודל 20X20 ס"מ.
2. מניחים קערה חסינת חום מעל סיר מלא במים רותחים (בן מארי) - היזהרו שהקערה לא תיגע במים. יוצקים לקערה את החלב, השוקולד-צ'יפס והחמאה ומערבבים לאט ובעדינות עד להמסה.
3. מסירים את הקערה מהסיר, מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים היטב.
4. שוברים לחתיכות 4 עוגיות שוקולד צ'יפס ומערבבים לתוך התערובת.
5. יוצקים את התערובת לתבנית המוכנה, מחליקים את החלק העליון ומקשטים מעל בשברים של העוגייה שנותרה (לוחצים אותם פנימה).
6. מעבירים למקרר למשך שעתיים להתייצבות, חותכים לריבועים ומגישים.