עוגיות "רעידת אדמה" שמתפצפצות בפה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כוס סוכר
- 1/2 כוס קקאו
- 2 ביצים
- 1+1/2 כוסות קמח מנופה
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כוס שמן
- 100 גרם שוקולד מריר מומס
- אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. מערבבים תחילה את הסוכר, הקקאו והשמן יחדיו בקערה. לאחר מכן, מוסיפים את כל שאר החומרים ושוב, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מניחים את הבלילה במקרר במשך שעה, מוציאים ויוצרים עיגולים קטנים.
3. טובלים את העוגיות באבקת סוכר ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס, במשך 9 דקות.
הצגת כל התגובות