רכיבים
- לקרם- 2 מיכלי שמנת צמחית
- 2 אינסטנט פודינג וניל צרפתי
- חצי מיכל גבינת סויה בטעם טבעי של תנובה
- לבסיסים - פתי בר חבילה 400 גרם
- 250 מחמאה מומסת
- לרוטב - כוס פטל שחור+פטל אדום
- 2 כפות סוכר
- חצי כוס מים
- 2 טיפות תמצית ורדים
- לעיטור - פטל אדום+שחור(אפשר להחליף בתותים אם מתחשק או פירות יער)
- שבבי קוקוס
- מעט פיסטוק מקולף קלוי.
אופן ההכנה:
אופן הכנה:
* בסיר הכניסו את חומרי הרוטב, הביאו לרתיחה מעכו את הפטל ובשלו עוד 10 דקות על אש בינונית, הניחו בצד.
* לערבב את הפתי-בר עם המחמאה ולשטח ברינגים (אפשר גם בתבנית חד פעמית עגולה) בגודל 26 ס"מ, להדק טוב ולהעביר להקפאה עד שיתייצב.
* להקציף את השמנת צמחית + אינסטנט עד שהקרם יציב, הוסיפו את גבינת הסויה, המשיכו להקציף עד שהמסה אחידה.
הרכבה:
הניחו את בסיס הפתי-בר זלפו מעל את הקרם, הניחו בסיס נוסף וזלפו שוב קרם. הניחו פטל מעל לעיטור, פזרו פיסטוק וקוקוס ואם מתחשק הוסיפו גם כמה עלי נענע לצבע, זרזפו מהרוטב ואתם מסודרים.
והכי חשוב, תאכלו בלי מצפון..