ימי שישי כבר קצרים. קבלו מתכון זריז לעוגית קוואקר טעימות במיוחד. עשר דקות עבודה והטעם - מעדן של ממש. מומלץ!
חומרים
2 כוסות קוואקר מבורר (אפשר להשתמש בסוג שנמכר בקופסאות הצהובות בלי לברור)
שתי כוסות קמח
כוס סוכר חום (אפשר גם סוכר לבן)
1 חבילה אבקת אפייה
1/4 כוס יין
3/4 חבילה מרגרינה
1/2 כוס שברי אגוזים או שקדים- לבחירה
אופן ההכנה:
ממיסים את המרגרינה במיקרוגל עד שתהייה נוזלית לגמרי. בינתיים מערבבים את כל שאר החומרים בקערה. כשהמרגרינה נמסה שופכים אותה פנימה ומערבבים.
משטיחים עוגיות בתבנית ואופים בחום בינוני למשך כעשרים וחמש דקות.
מומלץ להכין כמות כפולה. העוגיות נחטפות במהירות!
ניסיתן? נהניתן? ספרו לנו!
הצגת כל התגובות