כיכר השבת

ממכרות: מתכון לעוגיות סהרוני שקדים פריכות

מתכון להכנת עוגיות שקדים בצורת חצי סהר. המרקם הפריך והקראנצ'י של הסהרונים הופך אותם לממכרים במיוחד ולמאפה האולטימטיבי ליד הקפה. טיפ: הכפילו כמויות (מתכונים, אוכל)

| 2 |
ממכרות. עוגיות סהרוני שקדים פריכות
ממכרות. עוגיות סהרוני שקדים פריכות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 1 כוסות + 1 כף קמח
  • 1/2 כוס שקדים טחונים דק
  • 150 גרם חמאה רכה
  • לציפוי: סוכר וניל

אופן הכנת סהרוני שקדים:

רגע לפני: מתכון להכנת עוגיות שקדים בצורת חצי סהר. המרקם הפריך והקראנצ'י של הסהרונים הופך אותם לממכרים במיוחד ולמאפה האולטימטיבי ליד הקפה. טיפ: הכפילו כמויות.

מתכון ל-36 עוגיות.

• מעבדים בקערת מיקסר את כל המרכיבים, מלבד סוכר הווניל, במשך 2 דקות, עד לקבלת תערובת אוורירית. משהים את התערובת למשך שעתיים בטמפרטורת החדר.

• מחממים את התנור לחום של 165 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

• בעזרת כף יוצרים על התבנית צורות של חצי סהר מהתערובת ומכניסים לאפייה למשך 25-30 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות קלות, אך עדיין בהירות מאוד.

• מוציאים מהתנור ומצננים למשך 10 דקות. מגלגלים את העוגיות בסוכר וניל ומאחסנים בכלי אטום עד להגשה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
העוגיות יצאו ללא מידי טעם... אין סוכר? או משהו ממתיק אחר? לא מספיק הסוכר וניל לדעתי. והכי חשוב, העוגיה מתפוררת בידים, ניראה שחסר משהו במתכון..
1
נראה לי שחסר עוד משהו בבצק יצא מפורר כזה ואיך בלי אפיה או סוכר ?ולא הבנתי איך עם כף לתת את הצורה מבצק פירורים תודה
מתכונים לעוגות וקינוחים - כיכר השבת