כיכר השבת

התוספת שתופסת

מתכון לאורז ירוק מרענן שיוצא אחד אחד

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת תוספת בריאה לעוף או דג שאפשר לאכול גם לבד. מה יש בה? אורז לבן, קישוא, שום, עלי בייבי תרד ומיץ לימון מעל שמעניק למנה גימור חמצמץ פותח טעמים ויגרום לה להתחסל במהירות ולעובדים במשרד להיות ירוקים מקנאה כשתחממו אותה במשרד (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 3 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 קישוא, חתוך לפרוסות דקות
  • 3 כוסות עלי בייבי תרד
  • 2 שיני שום, חתוכות לפרוסות
  • 1 כוס אורז יסמין
  • מלח ופלפל
  • 1 לימון

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול, מחממים שמן ומטגנים את הקישואים 3 דקות. מוסיפים את עלי התרד והשום ומערבבים יחד. מוסיפים את האורז, מתבלים במלח ופלפל ויוצקים פנימה 3 כוסות מים. מערבבים ומכסים. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות.
2. סוחטים מעל הכל לימון ומגישים חם.
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
מחמיא לך המראה הזה .
2
הולכת לנסות !
1
המוזיקה החדשה ממש מפריעה להקשיב
מבשלות בכיכר