כיכר השבת

באנו להק(יי)ל עליכם

מתכון לתבשיל קייל ובצל ברוטב לימוני

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו לוקחת את הקייל (כרוב עלים), ירק מיוחד ולא פופולרי - ויוצרת ממנו מעדן מהיר, בריא וטעים טעים שאפשר לאכול ללא הגבלה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 2 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 חבילת עלי קייל, חתוכים גס
  • מעט כמון
  • מלח ופלפל
  • 2 שיני שום, פרוסות
  • 1 בצל סגול, פרוס דק
  • 1 לימון סחוט היטב

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים שמן ומטגנים את הקייל כמה דקות. מתבלים בכמון, מלח ופלפל ומוסיפים את השום. מטגנים בצד המחבת את הבצל כמה דקות ומערבבים. סוחטים מעל הכל לימון, מבשלים מעט ומגישים.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
אוהבים קייל? לאוהבי הקייל, נתקלתי בממרח שום וקייל מטורף של חברה בשם הבאר מראש פינה. טעים ממש. שלחו לי עד הבית:)
1
אשמח לדעת היכן יש קייל מהדרין.??
מבשלות בכיכר