כיכר השבת

באנו לשדרג

מתכון לגלילות חזה עוף ופסטרמה מעושנת

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה חגיגית שהיא נוהגת להכין לשבת ותמיד קוצרת מחמאות - ומתאימה מאד לפתיחת סעודת פורים: חזה עוף ממולא בפסטרמה, ברוטב טריאקי. כן, זה נשמע מפוצץ, אבל כרגיל אצל מורן, ההכנה קלה ומהירה והתוצאה סופר אלגנטית (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 7 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 10 נתחי עוף פרוסים דק
  • 10 פרוסות פסטרמה מסוג סלמי
  • מלח
  • 2 כפות פפריקה מעושנת
  • 4 כפות רוטב טריאקי
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים שמן. מניחים פרוסת פסטרמה מעל כל נתח חזה עוף ומגלגלים יחד. ניתן לסגור היטב עם קיסם. מעבירים את הגלילות למחבת ומניחים אותן בצמידות אחת לשניה. מתבלים במלח ובפפריקה ומטגנים כמה דקות. הופכים לצד שני ומטגנים עוד קצת. שופכים את רוטב הטריאקי מעל, מבשלים יחד דקות ספורות ומגישים.

7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
6
מנה טעימה וקלה תודה חך מורן ,בהחלט הולכת לנסות .
5
אני מתגעגעת לזמנים שהיא עבדה במטבח נורמלי ומאובזר.
יש לה מטבח
4
הגיע הזמן שתיקנו למורן כירה ניידת נורמלית ועוצמתית. רואים שהיא בקושי מתפקדת ולא מפיקה חום

הצגת כל התגובות

3
אין פסטרמה מסוג סלמי. סלמי זה סוג של נקניק. מה עדיף - פסטרמה או סלמי ( נקניק ) מכל סוג שהוא ?
2
כל כך הגשה פשוטה ויפה
1
אלופה
מבשלות בכיכר