כיכר השבת

מנה ששווה להתבשר בשבילה:

מתכון מהיר למוקפצים עם פסטרמה ואורז

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", השפית מורן פינטו מכינה לנו ארוחת צהריים, עם שני סוגי פסטרמות שתמיד מצויים במקרר שלה וסוגרים פינות: הודו ובקר. היא מוסיפה להם שלל ירקות צבעוניים ואורז לבן (או נודלס, אם תבחרו) והתוצאה הסופית: ארוחה מלאה ומזינה שמתקתקים בקלות ובמהירות (אוכל)

| 10 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 בצל, חתוך לרצועות
  • 2 קישואים, חתוכים לרצועות
  • 2 גזרים, חתוכים לרצועות
  • 1 גמבה צהובה, חתוכה לרצועות
  • 200 גרם פסטרמת בקר, חתוכה לרצועות דקות
  • 200 גרם פסטרמת הודו, חתוכה לרצועות דקות
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב צ'ילי
  • 3 כוסות אורז מבושל או נודלס
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

מחממים את השמן במחבת ומקפיצים את הירקות כמה דקות יחד. מוסיפים את הפסטרמות הפרוסות וממשיכים להקפיץ הכל יחד. מוסיפים את האורז ומערבבים ואז את הסויה ורוטב הצ'ילי ומקפיצים הכל היטב. מגישים חם.

10 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
9
תגידו מי אוכל את כול האוכל הזה
8
יאוווו איזה מתכון מגניבבבבב כיף כ"כ שהכל קליל... אלופה!
7
אין עליך מורן פינטו אפשרי שתכיני סופלההההההה
צודקת אבל אולי זה קשןר לאפיה

הצגת כל התגובות

6
יפה עם הפיאה
5
ברור שהיא שותפת
4
מי אוכל את כול האוכל הזה
3
יאא מורן אלופההה זה נראה טובבב
2
מעניין אם שטפת את הירקות לפני הבישול.אני לא ראיתי . זה נראה שזרקת אותו לסיר ישר "מהלול"??
1
מחמחיא לך הפאה כך ,כל ההופעה מחמיאה לך . והמנה -ניראית ממש טעימה .
מבשלות בכיכר