זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
לסלט:
- קופסא של לבבות חסה, חתוכים גס
- 1/2 בצל סגול, פרוס דק
- 2 נקטרינות קשות, חתוכות לפרוסות דקות
- 4 פרוסות סלמון, חתוכות לקוביות
- שמן - לטיגון
- מלח ופלפל
לרוטב:
- 1 כפית דבש
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת עם שמן. מטגנים קלות את קוביות הסלמון. מעבירים לקערה גדולה, יחד עם שאר מרכיבי הסלט.
2. בקערה נפרדת, קטנה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. יוצקים מעל הסלט, מערבבים ומגישים.