כיכר השבת

"מבשלות בכיכר" חוזרת עם תכנית ומתכון חדשים • צפו

לאחר הפוגה, התכנית האהובה, "מבשלות בכיכר", בהגשת מורן פינטו, חוזרת - ובגדול והפעם, מורן מכינה באולפן פסטה פטוצ'יני עם ארטישוק, זיתי קלמטה ופטריות ועל הדרך מנדבת טיפים שווים (מתכונים, אוכל)

| 29 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת פסטה פטוצ'יני, מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 1 קופסת שימורי ארטישוק, מסוננים ופרוסים דק
  • 6 שיני שום, פרוסות
  • 1/2 כוס זיתי קלמטה מגולענים
  • מלח ופלפל
  • 10 עגבניות שרי, חצויות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות צלפים
  • 15 עלי בזיליקום, פרוסים

אופן ההכנה:

1. מסננים את הפסטה ושוטפים.

2. במחבת, מחממים את שמן הזית ומטגנים קלות את השום. מוסיפים את הארטישוק. לאחר טיגון קצר מוסיפים את עגבניות השרי והזיתים. מקפיצים ומוסיפים את הצלפים והתיבול. מוסיפים את הפסטה ומקפיצים במשך מספר דקות.

3. מפזרים את עלי הבזיליקום מעל ומגישים חם.

29 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
25
כייף לי לראות את כל הבישולים שלך... וכייף לעקוב אחרי הסטטוסים שלך! אחד הסטטוסים השווים!!!!!! כדאי לעקוב אחריה!
24
מורן המדהימה!!! כייף שחזרת אלינו עם התוכנית!!!
23
מדהימה שאתתת מורן!!! כיף לשמוע את הטיפים והפרקטיקה שאת מכניסה תוך כדי שמתאימים לכל מני דברים אחרים. פשוט ללמוד איתך לבשל לא רק את המתכון הספציפי אלופה!!!

הצגת כל התגובות

22
לאחר המצרכים וכו ' שימו תמונות של המנה. שנדע מה הולכים להכין .
21
פינטו זה מידיעלנה מישלנו אמרוקאים זה קבודדדדד דראי עמסלם אוכנה בן שאבת בן דביד סגן מל'ל מרי סיבוני מארגי כואן מלקיאלי.קולם ספרדים מרוקאים מישלנו איזה קבוד
20
ווואי נראה טעיםםם נתת לי חשק להכין גם:)
19
6שיני שום???? זה לא מוגזם????? ועוד לעשות בזה ביסים?????
18
מורן מהממת!!! מתכונים מצויינים והגשה פרקטית עם טיפים מעולים תמשיכי להצליח💗💗
17
מושלמתתת איזה אלופנ את
16
ממש יפה מאוד ורמה גבוה , איזה כיף שאת מסבירה לאט ומובן.
15
ל2, כבוד זה לכתוב בלי שגיאות כתיב.. סתםם, בקטע טוב.. נראה את המרוקאית שלי.. אפס..
14
מגרה ביותר! אני ממש אוהבת את המתכונים של מורן ואת צורת ההגשה וההסברים שלה בהצלחה
13
סוווףףףף מורןן את מהממת כייף כל פעם לצפות מחדש ולהחכים בוכמובןן להכיןן
12
היית חסרה , וכייף שהמאכל מבושל ולא רק קר , כמו שהיה עד היום .
11
איזה כיף שחזרת מורן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלך היו חסרות ממש תודה רבה לכיכר השבת על תוכן מעניין לנשים!!!!!!
נכון נכון
תודה רבה! מעריכה את התגובות הטובות...!
10
כיף לראות אותך יוצרת במטבח, כיף לעקוב אחרייך בסטטוסים וגם ממש כיף לעשות את המתכונים שלך. את מגוונת בצורה מיוחדת והמתכונים משובחים!
9
אלופהההה עוקבת אחריה והיא מלכה אמיתית!!!
8
מורן היתה נראת לי קצת עצובה או עצבנית יכול להיות
הגיוני... לכולנו יש תקופות ככה ככה
7
מורן המתוקה, צופה הסטטוסים ומקבלת ממך המון השראה, לאימהות, לצבעוניות, טעמים. אני ממש נהנת ממך!!! המשיכי לעשות חייל, עלי והצליחי (;
6
מורן את מהממת. אשת חיל של ממש אשרייך אשרי יולתדך
5
איך את מעבירה יפה מול המסך אלופה ממש
4
עוקבת בסטטוסים ואת מדהימה.. וגם פה.. שווה לכן לעקוב
איך אפשר לעקוב? אשמח גם...
3
אין כנימות בלימון?
2
כל עדשה מיקרוסקופ
1
משבלבת שיעור במטבח להכיר את אופי המוצרים תוך הכנה של מתכונים ובזו קלילות . מחכים לעוד דברים טעימים:-)
מבשלות בכיכר