פירות ברוטב קקאו מפנק (צילום: The Fry Family Food Co. on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 כוסות קשיו גולמי, מושרה במים במשך 8 שעות לפחות עד לילה שלם. מסננים לפני השימוש
- 4 כפות אבקת קקאו
- 3 תמרים מזן מג'הול, מגולענים ומושרים במים חמים במשך 10 דקות, עד לריכוך
- 2 כפות סירופ מייפל
- 2 כפיות תמצית וניל
- 1/4 1 כוסות חלב סויה בטעם שוקולד / שוקו
- קורט מלח ים
אופן ההכנה:
מתכון ל-3 כוסות רוטב
בבלנדר, טוחנים את כל המרכיבים במהירות גבוהה עד לקבלת רוטב חלק. מגישים לצד שיפודים עליהם נעוצים מגוון פירות טריים.
ניתן להגיש מיד או לשמור בכלי אטום במקרר עד 5 ימים.