מתכון לעקרות בית ממהרות ולחוצות, או כאלו שרוצות להפתיע עם משהו טעים ברגע האחרון:
חומרים:
6 ביצים
3 כוסות סוכר
5 כוסות קמח
כוס מים
כוסית יין/ ליקר
2 שקיות אבקת אפייה
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות שמן
כוס שוקולד צ'יפס או שוקולד מגורר (לא חובה)
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים בשלמותן ומוסיפים תוך כדי הקצפה את שאר החומרים
אופים בתבנית גדולה בחום בינוני כ40 דקות.
שדרוגים
לאחר שהעוגה התקררה ניתן לחתוך אותה לרוחב ולמרוח ריבה טובה או שוקולד
אפשר גם לחורר את העוגה מעט בעזרת קיסם ולמרוח ג'לי מלמעלה. הג'לי שנספג בתוך העוגה הופך אותה לרטובה וטעימה במיוחד.
הצגת כל התגובות