פשטידת בצל ופרמזן שמתאימה כתוספת או כמנה עיקרית (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 6-8 בצלים בינוניים, קצוצים דק
- 2 כפות שמן קנולה
- 6 ביצים גדולות
- 1 כוס פירורי לחם
- 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. במחבת גדולה מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם רכים, אך לא משחימים; מסננים היטב.
2. בקערה גדולה טורפים את הביצים. מערבבים פנימה את פירורי הלחם, הגבינה, הפטרוזיליה והבצל.
3. מעבירים את התערובת לתבנית עגולה משומנת ואופים במשך 35-40 דקות, או עד שהסכין המוחדרת למרכז יוצאת נקיה.