![מתכון לעוגיות ביס חמאה ושקדים שנמסות בפה](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=webp,fit=contain,width=1200/2019/06/13/f2b5f100-01f5-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h1024_w1024.jpeg)
(צילום: מתוך האינסטגרם ortal_cohen_hazan@)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 220 גרם קמח
- 30 גרם שקדים לבנים טחונים (קמח שקדים)
- 2 כפות קורנפלור
- 2 כפות שטוחות אינסטנט פודינג וניל
- 2 וחצי כפות אבקת סוכר
- כפית שטוחה אבקת אפיה
- 200 גרם חמאה רכה
אופן ההכנה:
1. מניחים את כל החומרים בקערה ולשים היטב עד שמתקבל בצק נעים וגמיש.
2. יוצרים כדורים קטנים בקוטר 4 ס״מ.
3. מניחים בתבנית המרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 160 מעלות, כרבע שעה. העוגיות לא אמורות להשתזף.
4. לאחר שהעוגיות מצטננות, מפדרים באבקת סוכר.