רכיבים
- 2 כוסות (475 מ"ל) שמנת מתוקה
- 595 גרם שוקולד מריר, קצוץ לקוביות
- 2 כוסות (190 גרם) קקאו או 250 גרם אבקת סוכר, או שילוב, לרידוד
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מניחים את השמנת והשוקולד. מחממים במיקרוגל בעוצמה גבוהה, למשך 3 דקות. מניחים "לשבת" כ-4 דקות ואז מקציפים את התערובת עד שהיא חלקה ומבריקה, כ-4 דקות.
2. מניחים ניילון על הקערה ומצננים את התערובת עד שהיא מספיק מוצקה ויציבה, לפחות 4 שעות.
3. כשהתערובת יציבה, לוקחים מלוא הכף ומגלגלים לכדורים בגודל של 2.5 סנטימטרים. מגלגלים במהירות את הכדורים באבקת הקקאו או באבקת הסוכר (או בתערובת). מקררים עד שמוכנים להגשה.
הערה: להכנת הטראפלס בגרסת הפרווה, החליפו את השמנת ב-2 כוסות (475 מ"ל) חלב קוקוס מלא שומן או 2 אבוקדואים בשלים.