כיכר השבת

תוצרת בית

מתכון לחמוצים מהירים בסגנון אסייתי שקשה להפסיק לנשנש (וגם לא צריך)

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מנצלת את עונת הכרובית הטריה שנמצאת בשיאה ומצרפת לה פלפל צהוב, גזר, לפת וקולרבי ומכינה מהם חמוצים ביתיים פשוט ממכרים. ניתן להוסיף צנוניות, שומר, מלפפונים ואפילו סלק חי. הבחירה בידיכם (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 9 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

לסלט:

  • 1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
  • 3 גזרים קלופים, חתוכים למקלות
  • 1/2 ראש כרובית, חתוך לפרחים
  • 1 לפת, פרוסה דק
  • 1 קולרבי, פרוס דק

לתחמיץ:

  • 5 פלפלים אנגליים
  • 1 כוס מים
  • 1/4 כוס חומץ
  • 4 כפות שמן
  • מלח
  • 4 כפות סוכר

אופן ההכנה:

1. מניחים בסיר את כל מרכיבי התחמיץ, מערבבים ומבשלים עד לרתיחה.

2. מניחים בצנצנת את הירקות החתוכים ושופכים מעל את התחמיץ.

9 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
מקסים ומתאים לפורים , תמיד לומדת ממך דברים חדשים .תודה .
4
למה את לא שוטפת את הגמבה והכרובית בסבון ? יש בה הרבה חרקים מניסיון
כן זה ממש מגעיל , אני אוהבת לצפות בך אבל ממש מפריע לי שאת לא שוטפת את הירקות מחרקים
חרקים פחות..שטיפה בסבון חשובה להסרת הריסוס, הכל מלא בריסוס ורעל לכן חשוב לשטוף במי סבון
מי אמר שלא? אולי שטפה לפני הסרטון?
את הכל היא שוטפת מראש
3
ניסיתי את המתכון קל וטעים תודה .

הצגת כל התגובות

2
עדיף לשים בכלי זכוכית
1
אפשר להבין לפי מה אתם מחליטות שהיא לא שטפה את הירקות לפני הסירטון לא מראים את כול השלבים ומה שבטוח לא יראו לכם איך היא שוטפת את זה פעם זה קשה להראות את כולל השלבים וגם למה שזה יענין אנשים ליראות אותה שוטפת הכול ודרך אגב מתכונים מהמהמים וטעימים מאודד תודה רבה
מבשלות בכיכר