(צילום: שאטרסטוק)
המצרכים
2 בצלים גדולים
2 כוס שמן מורתח
קילו קמח
כף שטוחה מלח
קורט פלפל שחור
שן שום כתושה/ כפית שום כתוש
2 כפות אבקת מרק בצל
2 כפות פפריקה
3 כוס מים רותחים
הוראות הכנה
הרתיחו שמן, גרדו את הבצלים או קצצו אותם במעבד מזון, שפכו את השמן הרותח על הבצל, הוסיפו את שאר החומרים ועבדו לעיסה אחידה בעזרת כף. חלקו את העיסה לפי הכמות הנאכלת אצלכם בכל שבת. הכניסו כל חלק לשקית הקפאה וגבשו לצורת נקניק רחב. הכניסו לחמין את החלק שתאכלו בשבת זו ואת השאר הקפיאו. עד לשבוע הבא...
הצגת כל התגובות