רכיבים
- 500 גרם בשר טחון טרי מרשת קצביות 'וול דאן'
- 1 ביצה
- 1 כף שמן
- 1/2 כוס שקדים טחונים
- 1/2 כוס פיסטוקים טחונים
- 1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
- 1 כף קמח מצה / פירורי לחם - ליציבות (לא חובה)
- 1/2 כפית מלח
- 1 כף סוכר חום
- 1/2 כפית בהרט
- 1/2 כפית אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
למרוקאים יש תוספת מיוחדת לחמין: קציצת סרה ריחנית, ארומטית, נימוחה וטעימה. נכין אותה מבשר טחון משובח של 'וול דאן' עם שקדים, פיסטוקים ואגוזים טחונים בתיבול פיקנטי-מתקתק.
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, תיבלתי את התבשיל בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את כל הרכיבים לעיסה אחידה.
2. מניחים את העיסה על נייר אפייה ומעצבים אותה לנקניק מאורך, כשהוא עטוף באופן מהודק בנייר האפייה.
3. מכניסים את הרול המגולגל לשקית צלייה וקושרים אותה.
4. מניחים את הקציצה בסיר החמין ונותנים לה להתבשל בפנים יחד עם החמין.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!