כיכר השבת

מתכון לבראוניז רכים בציפוי חמאת בוטנים ושוקולד

ריבועים קטנים מלאים באושר שעובדים עליהם רק 30 דקות, ויש לכם קינוח קלאסי מושלם ומענג: מתכון להכנת בראוניז רכים בציפוי חמאת בוטנים ושבבי שוקולד (מתכונים, אוכל)

| 5 |
בראוניז רכים בציפוי חמאת בוטנים ושוקולד
בראוניז רכים בציפוי חמאת בוטנים ושוקולד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 3/4 כוס קמח לבן סוגת
  • 90 גרם חמאה רכה
  • 170 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 2 ביצים
  • 1/4 כפית אבקת אפייה
  • 1 כוס סוכר
  • 1/4 כוס אבקת קקאו
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • לציפוי:
  • 3 כפות חמאת בוטנים
  • 1 כפית שמן
  • 1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים
  • 1/4 כוס שוקולד צ'יפס

אופן הכנת בראוניז בציפוי חמאת בוטנים:

רגע לפני: ריבועים קטנים מלאים באושר שעובדים עליהם רק 30 דקות, ויש לכם קינוח קלאסי מושלם ומענג: מתכון להכנת בראוניז רכים בציפוי חמאת בוטנים ושבבי שוקולד.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות ומרפדים תבנית בגודל 20X20 ס"מ בנייר אפייה.

• ממיסים בשיטת בן מארי (סיר או קערה חסינת אש על גבי סיר עם מים רותחים) את החמאה, השוקולד והקקאו, תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת נוזל אחיד.

• מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה והמלח.

• מקציפים במיקסר במהירות בינונית במשך 4 דקות את הביצים, הסוכר ותמצית הווניל. עד לקבלת תערובת בהירה. מוסיפים בהדרגה את תערובת השוקולד, ואחריה את תערובת הקמח. ממשיכים לערבב עד להטמעה מוחלטת.

• משמנים קלות את נייר האפייה ויוצקים את התערובת לתבנית, מיישרים בעזרת מרית.

• ממיסים במחבת את חמאת הבוטנים והשמן, עד לקבלת תערובת נוזלית. יוצקים את הציפוי הנוזלי על תערובת הבראוניז ומעל מפזרים את האגוזים והשוקולד-צ'יפס.

• מכניסים לאפייה לתנור שחומם מראש, למשך 35 דקות. הבראוניז מוכנים כאשר קיסם הננעץ במרכז, יוצא יבש עם מעט פירורים לחים עליו.

• מצננים היטב את העוגה ורק אז פורסים לריבועים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
אותו מתכון?!!!!!
בס"ד מה משנה כמה פעמים אני רק כעת ראיתי את זה ומודה למי שפרסם
1
פחות מ35 דקות איזה 25 דק'
רק תמחקו את המלח מאופן ההכנה כי אין ולא צריך :)
אופים ונהנים