כלי התקשורת ברחבי העולם לא התעלמו מהסאגה החדשותית שתפסה את רוב הכותרות באתרי החדשות בישראל, והתייחסו לעדויות ראש הממשלה שהחלו היום בבית המשפט המחוזי בתל אביב.
ברשת CNN האמריקנית, הדגישו שמדובר בפעם הראשונה שבה ראש ממשלה בישראל מעיד כנאשם, וציטטו את טענותיו של נתניהו על כך שהתקשורת בישראל, שמאופיינת בעמדות שמאל, תקפה אותו במשך שנים בשל "המדיניות הביטחונית" שלו.
בנוסף הזכירו שראש הממשלה, בגילו המתקדם, נאלץ להעיד ולפצל את זמנו בין אולם בית המשפט לבין מעקב אחרי הלחימה בעזה והמתרחש בסוריה.
בתוך כך, עיתון הגארדיאן הבריטי, הידוע בהתנגדותו לראש הממשלה, כתב כי עדות נתניהו הייתה מבולבלת ושנתניהו לעיתים "בירבר" וסטה מהנושא המרכזי. "עדותו נעה בין האדרה עצמית, תוך שהוא מדגיש את חשיבותו בזירה הבינלאומית, לבין ניסיון לצייר את עצמו ואת בני משפחתו כקורבנות".
לעומת זאת, בעיתון וול סטריט ג'ורנל התומך בנתניהו באופן מובהק, כתב המשפטן פרופ' ברק מדינה "שרה"מ ישכנע את השופטים בכך שהמשפט הוא תוצאה של רדיפה, וזה נושא שמקטב את הציבור הישראלי. קשה לראות איך ישראל יוצאת מהבלגן הזה".
ב'ניו יורק טיימס' ניסו להיות הוגנים ביחס לדמותו של ראש הממשלה וכתבו: "מחוץ לבית המשפט, נתניהו הוא אחד האנשים החזקים במזרח התיכון", והדגישו, "הוא מנהל את המלחמה של ישראל בעזה, כיבוש השטח בדרום לבנון והתקיפות בסוריה"
לפי דיווח ב Yent, באתר Fox News האמריקני הבליטו בכותרת שכבר בהופעתו הראשונה במשפט השחיתות - נתניהו עקץ את הנשיא לשעבר ברק אובמה ואת מזכיר המדינה דאז ג'ון קרי. בכתבה התייחסו לחשיפה של נתניהו במהלך העדות, שלפיה הממשל האמריקני הציע לו לקיים ביקור חשאי באפגניסטן. כמו כן, הדגישו באתר את דברי נתניהו על כך שאובמה הבהיר לו לכאורה כי "מדיניות הבית הלבן תשתנה באופן חד ומנוגד לערכים שבהם אני מאמין. הוא לא ראה באיראן איום, אלא הזדמנות, וראה צורך חיוני בחזרה לקווי 1967 והקמת מדינה פלסטינית".