

שעות של אימה עברו אתמול על קבוצה של כ-10 מטיילים ישראלים שטיילו בברזיל. לפי הדיווח היום (שלישי) ב-N12, הקבוצה הופקרה בידי המדריכים שלהם בשטח והם נזקקו לחילוץ.
זה קרה בצפון-מזרח המדינה, בכפר ז'ריקואקוארה. קבוצת הישראלים הגיעה לנהר במקום, אחרי סיור טרקטורוני, ואז המדריכים עזבו אותם במכוון תוך שלוקחים את מפתחות הטרקטורונים - מה שלא אפשר להם לנוע עמם בחזרה לנקודת המוצא. בנוסף המדריכים תיעדו את מצוקת המטיילים בסלפי לועג לפני שנעלמו.
לפי הדיווח, המטיילים נאלצו להיאבק במים בנהר, שהגיעו עד לצווארם. חברי הקבוצה ניסו להזמין רכבי חילוץ\ אך לשווא. בסופו של יום המשטרה המקומית הגיעה לחלץ אותם, אחרי שנקלעו לסכנה ממשית.
אחד המטיילים סיפר ל-N12 כי הקבוצה ראתה "את המוות בעיניים". לדבריה, המדריכים התנהגו עמם באופן חריג כבר בהתחלה.