כיכר השבת

ובעולם: כותרות על הנקמה היהודית

פרשת גופת הנער הערבי שנמצאה ביער ירושלים טרם הגיעה לפתרון, אך בתקשורת העולמית כבר מאשימים: "הנקמה תגביר את המתח בישראל" (חדשות, בעולם)

| 6 | כיכר השבת |
הכותרות בעולם
הכותרות בעולם (צילומי מסך)

העולם מציג אובייקטיביות במיטבה: ערוצי החדשות והרשתות הזרות ברחבי העולם הקדישו הבוקר (ד') כותרות ראשיות לפרשת החשד לרצח של נער ערבי ממזרח ירושלים, לעומת אזכורים מועטים, אם בכלל, לרצח האכזרי של שלושת תלמידי הישיבה החטופים.

הסיקור העולמי חסר הפרופורציות התמקד בחשד שהגופה שנמצאה ביער ירושלים, היא ככל הנראה נקמת היהודים על רצח גיל-עד שאער, אייל יפרח ונפתלי פרנקל הי"ד.

רק בשולי הידיעות צוין כי משטרת ישראל חוקרת כיוון סביר כי יתכן ומדובר ברצח על רקע כבוד המשפחה, ואין קשר לרצח תלמידי הישיבה.

תוכן שאסור לפספס
6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
כשנחטף הנערים שלנו אותם עיתונים סירבו להגיד שבוודאי חטיפה ואפילו שאחרי זמן מה כשנהיה ברור שכן נחטפו, סירבו להגיד שזה חמס. ועתה כעדיין לא נגמר חקירת הרצח של נער ערבי כבר מאשימים אותנו. והנה מתגלה שזה קרה בגלל מריבה בין 2 חמולות ערביות ותפשו הזתדמנות להרוג וגם להרוויח אשמה על יהודים.
ימח שמם
4
זה ממש חוצפה, יימח שם הגויים. ה' ישמרנו ויצילנו מחיות טרף אלו. לכן צריכים להבין הכול לפני שמפרסמים כתובות חסרי שחר.
הדס
3
בזמן שכולנו נזדעזנו על מציאתם של הגופות אחרי שהערבים המחבלים הארורים ימש"ו הרגו אותם ושחטו אותם באכזריות כפי ששומעים בהקלטה באים העולם הגויים הטפישייייים והחמורים ומגנים שזה נקמה איפה הייתם אתמול ושלשום כשמצאו אותם הרוגים ככה ע"י מחבלים ????????
דומע

הצגת כל התגובות

2
את אותם פושעים. אין לנו לבוא בטענות אלא לעצמינו שמאתנו יוצאים רוצחים שמסוגלים להתנהג כמו ברברי החמאס ולהיות 'רודף' כנגד כל האומה היהודית
יהודי
1
מתחיל להיתענין במדינת ישראל מה קרה שיהודי מת לא עושים כלום אבל שערבי מת כל העולם אנחנו אשמים אנחנו רשעים לא יעזור לנו כלום רק אמונה בה' עד הסוף ואז יבוא משיח אמן!!!!!!
אסף
אולי גם יעניין אותך
בעולם