כיכר השבת

נשנושים לאירוח

פֹּה פֶּה קורן: מתכון לפופקורן מצופה בשוקולד ובוטנים שישמח את ילדיכם

השילוב הזה של פופקורן שעטוף בשוקולד ובוטנים, הולך להיות להיט בביתכם בכל פעם שתצטרכו להכין נשנוש מהרגע להרגע לאורחים שמפתיעים, או סתם כתחלופה בריאה יותר לפופקורן מתוק קנוי (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
פֹּה פֶּה קורן: מתכון לפופקורן מצופה בשוקולד ובוטנים שישמח את ילדיכם
פֹּה פֶּה קורן: מתכון לפופקורן מצופה בשוקולד ובוטנים שישמח את ילדיכם (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 12 כוסות פופקורן טבעי מוכן
  • 340 גרם בוטנים מלוחים
  • 330 גרם שוקולד צ'יפס
  • 1 כוס סירופ תירס
  • 1/4 כוס חמאה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-150 מעלות. מערבבים את הפופקורן והבוטנים בתבנית שטוחה גדולה.

2. משלבים את שבבי השוקולד, סירופ התירס והחמאה בסיר בינוני. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. יוצקים מעל הפופקורן; מקפיצים לכיסוי מלא.

3. אופים, תוך ערבוב לעתים קרובות, במשך 30-40 דקות. מצננים מעט בתבנית. מעבירים לקערת הגשה.

יש לאחסן בכלי אטום לאוויר עד שבועיים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
מתוקים ומאפים