כיכר השבת

מה אוכלים היום?

יש מצב שמצאנו את המרק הכי סתווי שיש

מרק עם ארומה סתווית מדהימה, טעם מושלם ומרקם סמיך ממכר תודות לשילוב בין כוכב אניס ותיבול מדויק של כורכום, אגוז מוסקט וקינמון. תכינו לחם טוב לטבילה - וקדימה, מתחילים (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
מרק בטטות וכרישה
מרק בטטות וכרישה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות שמן קוקוס
  • 250 גרם כרישה, פרוסה לעיגולים
  • 300 גרם בטטות, מקולפות וחתוכות לקוביות
  • 2 כוכבי אניס
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כפית כורכום
  • 100 גרם קרם קוקוס
  • 80 מ"ל מים
  • מלח

אופן ההכנה:

1. בסיר עמוק על אש בינונית, מחממים את שמן הקוקוס וכשהשמן חם ומומס, מוסיפים את הכרישה, הבטטות, כוכבי האניס, אגוז מוסקט, קינמון וכורכום ומטגנים יחד 5 דקות.

2. מוסיפים את המים, מתבלים במלח לפי הטעם, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 15 דקות או עד שהבטטות רכות לגמרי.

3. טועמים ומוסיפים עוד מלח, אם צריך. מכבים את האש וטוחנים את המרק במוט בלנדר או במעבד מזון עד למרקם הרצוי. מגישים חם.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
מרקים