כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מרק אפונה יבשה וריקוטה שדורש מינימום עבודה

מה החלק הטוב ביותר במרקים? ניתן להכינם ולאחסן במקרר במשך כמה ימים, כך ששבוע שלם אנו יכולים להגיש לשולחן מנה ראשונה מפנקת וטעימה, שבסך הכל הכנסנו לחימום מהיר במיקרוגל. בקיצור, הכנת מרק מעניקה לנו ראש שקט (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
מרק אפונה יבשה וריקוטה שדורש מינימום עבודה
מרק אפונה יבשה וריקוטה שדורש מינימום עבודה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה100 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 5 כוסות אפונה יבשה
  • 3 כוסות גבינת ריקוטה
  • 3 כפות מלח גס
  • 5 עלי דפנה
  • 4 ענפי טימין

אופן ההכנה:

1. משרים את האפונה בקערה עם מים, במשך לילה שלם.

2. שופכים את האפונה והמים לסיר. מוסיפים את המלח, עלי הדפנה והטימין ומבשלים כשעה וחצי על אש בינונית.

3. טוחנים בבלנדר. מוסיפים מעט מים במידת הצורך, בכדי לקבל מרקם קליל יותר. מוסיפים את גבינת הריקוטה ומערבבים היטב.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
מרקים