כיכר השבת

מה אוכלים היום?

האדום האדום הזה: מרק ירקות עשיר ומנחם

הכבישים הרטובים שנשקפו מבעד לחלון חדרנו הבוקר עשו לנו חשק עז להכין מרק חם ומנחם. אושרית אברג'יל עם מתכון למרק עשיר עם אורז, עגבניות, בטטות, קישואים וסלרי. עם קרוטונים או פרוסת לחם - תענוג (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
מרק ירקות אדום
מרק ירקות אדום (צילום: מתוך האינסטגרם oshritabergil@)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 4 בצלים קצוצים
  • 4 עגבניות קלופות וקצוצות
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 בטטות חתוכות לקוביות
  • 1 קישוא גדול, חתוך לקוביות
  • 1/2 חבילת סלרי קצוץ
  • צרור פטרוזיליה
  • 1 קופסת רסק עגבניות בינוני
  • 3/4 כוס אורז
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • 1 כפית פפריקה
  • שמן זית
  • קורט סוכר

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את העגבניות והשום וממשיכים לטגן עד שהעגבניות מצטמצמות.

2. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים עוד 3 דקות. מוסיפים את הבטטה, הקישוא, הסלרי, הפטרוזיליה, האורז והתבלינים.

3. ממלאים את הסיר במים ומבשלים על אש גבוהה במשך 10 דקות. מנמיכים וממשיכים בבישול עוד כ-45 דקות עד שהירקות רכים והמרק סמיך.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
איך אמור מרק "לנחם" ????
אביב
מרקים