כיכר השבת

התוספת שתופסת

טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות

קציצות טונה מזכירות לכם את הילדות? עכשיו תוכלו לשחזר אותן במו ידיכם. עם סלט בצד וטבילה בקטשופ, חרדל או רוטב חריף, אבל הכי כיף בין שתי פרוסות לחם ככריך חם ומושלם, לארוחת צהריים קלילה של יום ראשון. ניתן להוסיף לבלילה שלהן פירה תפוחי אדמה, מעט פירורי לחם גם מבחוץ, טרם הטיגון או להמיר את הטונה בסלמון (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות
טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 ביצים
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • 10 כפות פירורי לחם מתובלים
  • 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת*
  • 3 קופסאות טונה, מסוננות
  • 3 כפות בצל חתוך לקוביות
  • 1 קורט פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

1. טורפים את הביצים ומיץ הלימון בקערה; מערבבים פנימה את פירורי הלחם והפרמזן. מקפלים פנימה את הטונה והבצל, עד לקבלת תערובת אחידה; מתבלים בפלפל שחור.

2. יוצרים מתערובת הטונה 8 קציצות.

3. מחממים את השמן במחבת, על אש בינונית. מטגנים את הקציצות עד להזהבה, כ-5 דקות לכל צד.

*לנוהגים היתר אכילת דגים עם חלב.

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
מאכלי חלב עם דג מביאים לבעיות עור.. חשוב לא לאכול יחד רפואה שלמה
אאאאאאאאאאאאאאא
אולי גם יעניין אותך
תוספות וירקות