רכיבים
- 200 גרם קוסקוס
- 200 מ"ל מים חמים
- 1/2 כפית מלח
- קורט כורכום
- 1 כף שמן
למרק הירקות:
- 1 ליטר מים
- 1 כוס גרגירי חומוס (מושרים במשך לילה או משימורים, מסוננים ושטופים היטב)
- 2 תפוחי אדמה, חתוכים לפלחים ארוכים
- 100 גרם דלעת, חתוכה לפלחים ארוכים
- 1/4 כרוב לבן, חתוך לרבעים
- 1 גזר גדול, חתוך לרבעים
- 2 גבעולי סלרי
- חופן פטרוזיליה
- מלח ופלפל לבן
אופן הכנת קוסקוס עם ירקות:
תחילים בהכנת המרק:
1. בסיר גדול, מערבבים את כל המרכיבים, מתבלים בפלפל לבן ומלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שהירקות רכים.
הכנת הקוסקוס:
2. שופכים את הקוסקוס לקערה גדולה חסינת חום, יוצקים מעל את המים החמים והשמן, מתבלים במלח וכורכום, ומכסים עם ניילון נצמד למשך 20 דקות.
3. מסירים את הניילון, ומפרידים את הקוסקוס לגרגרים עם הידיים בתנועות שפשוף.
ביסטרו 45
ביסטרו 45 היא מסעדה כשרה למהדרין (בד"צ בית יוסף) בחולון, המאפשרת לכם ליהנות מחגיגת בשרים בטעם של חו"ל.
ויש גם מבצעים שווים!
• בימי ראשון העסקיות מוגשות מהפתיחה ועד לסוף היום (בשאר ימות השבוע הן מוגשות עד השעה 17:00).
• בכל ימות השבוע, על כל הזמנה של מנה עיקרית, מקבלים מנה ראשונה ושתייה חינם.
הביסטרו מעוצב בסגנון ניו-יורקי מודרני שמשתלב עם תפריט הכולל מבחר עצום של מאכלים, ממש כמו בדיינר אמריקאי, עם מנות ראשונות משובחות כמו לחמעג'ון, קרפצ'יו פילה בקר וכנפי עוף לוהטות. נתחי אנטרקוט עסיסיים, נקניקיות והמבורגרים תוצרת בית למנה העיקרית ואף תפריט צמחוני של פסטות טריות, סלטים עשירים וכריכים משביעים.