כיכר השבת

סעודה חגיגית עם השפית

רול בס במרינדת עשבי תיבול של מורן פינטו

מנת פתיחה מרעננת לשולחן החג: משרים את הדגים במרינדת עשבי תיבול, מגלגלים, דוחפים לתבנית שקעים ושולחים לאפייה קצרה. פשוט ויפה (מתכונים לחג, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
רול דג בס במרינדת עשבי תיבול
רול דג בס במרינדת עשבי תיבול (צילום: shuttersock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 פילטים של דג בס טרי
  • מיץ מלימון אחד
  • למרינדה:
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 10 שיני שום
  • 4 כפות שמן זית
  • חופן קשיו

אופן הכנת רול דג בס במרינדת עשבי תיבול:

1. טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבים המרינדה.

2. משרים את הדגים במרינדה במשך שעתיים וסוחטים מעל את הלימון.

3. מניחים כל פילה על קרש חיתוך כשהעור כלפי מטה, ומגלגלים פנימה כמו סיגר. מעבירים כל רול דג לשקע של תבנית שקעים כשהחור כלפי מעלה.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.

מגישים עם סלט עלים כמנת פתיחה.

>> למגוון ענק של מתכונים לראש השנה - סלטים, מנות פתיחה, עיקריות, תוספות, מאפים וקינוחים

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
לא יותר מידי מצרכים וגם המצרכים זמינים. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אור
1
תפסיקו לבלבל את הקוראים עם אילוסטרציה.
יוסי
אולי גם יעניין אותך
מנות פתיחה