(צילום: שאטרסטוק)
רכיבים
- 3 תפוחים אדומים, קלופים וחתוכים לקוביות
- 1 כוס אגוזי מלך קלויים, קצוצים גס
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית סוכר לבן / סוכר חום
- 1 כף יין אדום מתוק
- 1 כף דבש
אופן ההכנה:
מניחים את התפוחים, אגוזי המלך, הקינמון, הסוכר, היין והדבש בקערה גדולה ומערבבים היטב לשילוב. מעבירים לכלי אחסון.
אם רוצים שהחרוסת תהיה יותר "ממרחית", מניחים את כל החומרים בקערה של מעבד מזון חשמלי ומערבבים רק עד ליצירת ממרח.
זמן הכנה - 15 דק', רמת קושי קל. המוצר פרווה.
הצגת כל התגובות