כיכר השבת

מתכוננים לפסח

מתכון מנצח לחרוסת בסיסית מתוקה וטעימה לליל הסדר

מחר יחול חג הפסח וזה בהחלט הזמן להתחיל לחשוב על מאכלי צלחת הסדר, כולל על החרוסת - תערובת התפוחים, האגוזים והיין שנאכלת כזכר לטיט אותו עם ישראל הוצרך להכין ובאמצעותו לבנות את בתי המצרים. הנה מתכון לחרוסת שכיף לאכול אפילו לבד עם כפית (מתכונים, אוכל)

| 4 | כיכר השבת |
מתכון מנצח לחרוסת בסיסית מתוקה וטעימה לליל הסדר
(צילום: שאטרסטוק)

רכיבים

  • 3 תפוחים אדומים, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 כוס אגוזי מלך קלויים, קצוצים גס
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית סוכר לבן / סוכר חום
  • 1 כף יין אדום מתוק
  • 1 כף דבש

אופן ההכנה:

מניחים את התפוחים, אגוזי המלך, הקינמון, הסוכר, היין והדבש בקערה גדולה ומערבבים היטב לשילוב. מעבירים לכלי אחסון.

אם רוצים שהחרוסת תהיה יותר "ממרחית", מניחים את כל החומרים בקערה של מעבד מזון חשמלי ומערבבים רק עד ליצירת ממרח.

זמן הכנה - 15 דק', רמת קושי קל. המוצר פרווה.

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
מה זה המתכון הזה? בחיים לא שמעתי על מתכון של תפוחי עץ לחרוסת? לפחות יכניסו לבלנדר לטחינה! היכן התמרים שזה העיקר ושאר האגוזים? מוזר
3
חרוסת בלי תמרים????????
2
מתכון לסוכרת

הצגת כל התגובות

1
חג הפסח עבר למי שלא יודע מה קורה בככר השבת כנראה מושבתים
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים