כיכר השבת

מקורי

פתיתים חלבי - מגוון, יפה ופיקנטי

תשעת הימים זה הזדמנות לגוון בתוספות חלביות, אם גם לכם נמאס ממתכון הפתיתים הבנאלי, המתכון הזה יהיה פתרון מוצלח עבורכם

| 3 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

פתיתים מגוונים (צילום: אוראל בראל)

פתיתים עם חלב וגבינות

מצרכים:

400 גרם פתיתים

10-12 עגבניות שרי תמר

2-3 שיני שום כתוש

צרור קטן של עלי בזיליקום

25 גרם חמאה

כף שמן זית

חצי כפית אגוז מוסקט

חצי כפית פלפל שחור

מלח לפי הטעם

2 כפות גבינה צהובה מגורדת

כף גבינת פרמז׳ן מגורדת

2 כוסות חלב חם (חד״פ שתיה חמה)

2 כוסות מים חמים (יחד זה 900 מל׳)

אופן ההכנה:

מטגנים קלות בחמאה ושמן הזית את השום כתוש והעגבניות. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם לעוד 2-3 דקות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים יחד כחצי דקה , מוספים את החלב והמים החמים מכסים ומבשלים על אש קטנה כ 10-15 דקות תוך כדי בחישה (שלא ידבק לתחתית) מוסיפים גבינה צהובה ועלי בזיליקום ומערבבים להמסת הגבינה, מגרדים גבינת פרמז׳ן מעל.

בתאבון!

תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
נראה טעים..אוהבת את הסרטונים
תודה
1
תקשיב אתה תותח אני ממש אוהבת פתיתים ואת זה אני חייבת לנסות תודה רבה!!
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים