כיכר השבת

מתכון לשבת: פרגית לא שגרתית

מתכון לפרגית לא שגרתית. מורן פינטו מגישה מתכון שיהפוך את מנת הפרגית השבתית שלכם לחגיגית וטעימה מאי פעם. ההכנה קלה, הטעם נפלא, צפו במתכון מתכון לפרגית לא שגרתית. מורן פינטו מגישה מתכון שיהפוך את מנת הפרגית השבתית שלכם לחגיגית וטעימה מאי פעם. ההכנה קלה, הטעם נפלא, צפו במתכון

| 20 | כיכר השבת |
המנה שלכם חגיגית מאי פעם
המנה שלכם חגיגית מאי פעם (צילום: כיכר השבת)

המוצרים לפרגית

6-8 פרגיות

1-2 לימונים סחוטים

20 שיני שום שלמות קלופות

מלח

פלפל גרוס

1 כף שטוחה פפריקה מתוקה

1 כפית שטוחה פפריקה חריפה

4 כפות שמן קנולה

2 כפות דבש

5 לימונים קטנים חצויים

1/2 צרור כוסברה

1/2 צרור פיטרוזליה

אופן ההכנה של הפרגית

בקערה מערבבים את הפרגיות ומתבלים במלח, פלפל, פפריקות, שמן, דבש,לימון סחוט, כוסברה קצוצה, פיטרוזליה קצוצה, את שיני השום מניחים סביב ומשרים לכל הלילה במקרר.

ביום ההכנה מניחים על פיירקס את כל הפרגיות, ומעל את כל התערובת שנשארה, מפזרים מסביב את הלימונים החצויים, מכסים בנייר אלומניום, ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 45-60 דק׳

מומלץ להגיש לצד סלט עלים.

שבת שלום ומבורך

תוכן שאסור לפספס
20 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
13
בכיכר נא לטפל
אחת
12
מה אתן בוכות שאין וידאו? זה לא נורמלי! הקטע שאין וידאו במתכון הזה הוא מפני שהוא קל מאוד מאוד. מה יש לכן? ראו מה כתוב - מכינים את כל חומרי התיבול, ומאשפזים למקרר ללילה. אני באמת לא מצליחה להבין את ההיסטריה. בבוקר מוציאים, מסדרים יפה על מגש חד פעמי או פיירקס ואז לתנור לפי ההוראות במתכון. נו
קרן
מסתבר שככל שרמת החיים עולה ועם כל החדשנות והמודרניזציה, הנשים יותר קשה להן להתמודד עם החיים מאשר דורות הקודמים שהיה באמת קשה וזה מתבטא בכל דבר.. שלא להזכיר שפעם היינו מכבסות חיתולים ביד, בחורף, כשלא היו מייבשי כביסה. תחשבו על זה :)
חנה
את צריכה לשמוע את אמא שלי מה אומרת על הדור הזה, דור מפונק! איזה אתר יש לך למתכונים?(אם זה לא מפוברק בכלל) לפי איך שכתבת דוקא כן נירא לי שאת באמת מבינת עיניין)
שרה,בני ברק
11
בא לי פרגיות מי מכין לי??? בבקשההה! אני רעב........!!!!!!
רעב!!

הצגת כל התגובות

10
זה נהיה סתם עוד מתכון,
חנוש
9
אני אשמח מאוד לקבל עוד מתכונים לעופות ותוספות. ובכללי. האם לעוף אם העגבניות שרי והארטישוק מוסיפים מים, או רק את הלימון סוחטים.
hagar
8
מכינים את זה
גלי
7
אם למחרת מסדרים בפיירקס ומסיפים את כל מה היה במרינדה של לילה קודם ומסיפים את הלימונים חתוכים האים לא יותר קל ביום לפני להכין מרינדה עם הפרגיות ולמחרת רק להוסיף לימונים חתוכים ולתנור?
עליה
6
עד שלא שמים וידיאו אני לא מכינה את זה, נכסייייייים
חנוש
5
ומוסבר נכון תודה רבה
פיגה
4
רשמת להשים את התערובת שנותרה על הפרגיות , ואת הלימונים מסביב אבל מה עושים עם העשרים שום השלמים שנותרו? גם להשים מסביב?? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מיטל
3
מורן אני בהריון לפרגית כזו עכשיו !!
רותי
2
המתכון מדהים !!! רק חסר לראות את כל ההכנה.
מרים
1
המתכונים אחד אחד מעולים
מילי
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים