כיכר השבת

עוף: הכי פשוט, הכי טעים

הגולשת רבקה טוענת שהבישול הטעים, המוצלח ביותר וגם הפשוט ביותר הוא בישול ללא מים כלל ולכן היא רק כך היא מכינה את העוף הביתי

| 3 | כיכר השבת |
עוף: הכי פשוט, הכי טעים
(אלי אביב)

רבקה טוענת שהבישול הטעים, המוצלח ביותר וגם הפשוט ביותר הוא בישול ללא מים כלל ולכן היא רק כך היא מכינה את העוף הביתי שלהם:

• מפרידים את חלקי העוף, שוטפים אותם היטב ומכניסים לסיר. (ללא החזה, אותו תשמרו לשניצלים)

• שופכים מעט שמן לתוך הסיר. (כמה זה מעט? ממש מעט!)

• מתבלים בפפריקה אדומה מתוקה ומי שאוהב גם בחריפה ובפלפל שחור

• מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה למשך כשעה וחצי או עד שהעוף מתרכך

• שימו לב! בצורה כזו העוף מוציא המון נוזלים. צריך לשים לב שלא יתחילו להתאדות ולכבות את האש בזמן.

בהצלחה!

תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
כולך מוציא ריר על התמונה ומרגיש רעב ובסוף אין קשר בין המתכון
.
1
למתכון? זה די מבעס...
לירז
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים