כיכר השבת

קצת גיוון

ספגטי בולונז טונה לתשעת הימים

השפית מירי זורגר עם מתכון קליל וטעים לתשעת הימים ועם הצעה שלא תוכלו לסרב לה, מתכונים נוספים שאסור לפספס והגרלות שוות במיוחד, לנרשמים למועדון הלקוחות 'אניני טעמן'

| מקודם |
ספגטי בולונז טונה לתשעת הימים
(צילום: יח"צ)

לאורך כל השנה אנחנו מחפשים מתכונים חדשים שירעננו ויעשירו את המטבח הביתי שלנו, אבל בתשעת הימים המשימה הופכת מאתגרת אפילו יותר.

חברת טעמן, חברת המזון המובילה במגזר החרדי, שעוקבת אחר הצרכים של ציבור הצרכנים שלה, פתחה מועדון לקוחות יוקרתי 'אניני טעמן'. המועדון יעדכן את לקוחותיו במשך כל השנה במבצעים שאסור לפספס, מוצרים חדשים על המדף, יעניק מתכונים מצוינים והטבות בלתי נשכחות.

גם בהשקת המועדון, חברת טעמן לא התפשרה על פחות ממצויין, ובחרה בטובה ביותר לבניית המתכונים, השפית מירי זורגר.
מירי זורגר, המוכרת והאהובה, יוצרת במיוחד עבורכם מתכונים מצוינים שילוו את חברי המועדון כל השנה. הסוד, כך היא מגלה, הוא להשתמש בחומרי גלם איכותיים ומצוינים, שמשפרים פלאים את טעמה של המנה ומקלים באופן משמעותי על אופן ההכנה שלה.
השפית מצאה כי חומרי הגלם של 'טעמן', עומדים בסטנדרטים האישיים שלה, והיא ממליצה לכל אחד ואחת שרוצים לבשל, לעשות זאת עם מוצרי טעמן, הזמינים במכולת השכונתית, במחירים הגיוניים מאוד ובאיכות בלתי מתפשרת.
במסגרת השקת מועדון הלקוחות 'אניני טעמן', השפית מירי זורגר מפרסמת מגוון מתכונים לתשעת הימים, תוך שימוש במוצרי טעמן האיכותיים, ומציגה עולם מגוון ובלתי מוגבל, החל במנות עיקריות שיגרפו מחמאות ועד לקינוחים מרשימים שאי אפשר להפסיק ליישר.

איך מקבלים את כל הטוב הזה בחינם?

נרשמים למועדון הלקוחות, נהנים ממגוון המתכונים ונכנסים להגרלות נושאות פרסים שווים במיוחד.

הירשמו למועדון הלקוחות 'אניני טעמן' עוד היום ותיהנו ממגוון רחב של הטבות ומידע שאסור לכם לפספס >>

מתכון לספגטי בולונז טונה / שפית מירי זורגר

מצרכים:

1 חבילת ספגטי דקים של טעמן

לבולונז:

  • 1 בצל קצוץ
  • 2 גזרים קצוצים
  • 1 גמבה קצוצה
  • 1 פלפל ירוק בהיר קצוץ
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה
  • 1 כוס רוטב צ'ילי
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 3 טונה בשמן טעמן
  • 1 רסק עגבניות טעמן
  • 1 כוס מים
  • 1/3 כוס שמן
  • 1.5 כפיות מלח
  • 1/3 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • 3-4 כפיות סוכר
  • 1 כפית גריל עוף
  • 1 כפית פפריקה מעושנת

אופן ההכנה

  • מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומשמנים. מניחים בצד.
  • בסיר סוטאז', מטגנים בצל עד להשחמה קלה. מוסיפים את שאר הירקות מלבד העגבנייה והפטרוזיליה ומטגנים 5 דקות נוספות.
  • מוסיפים עגבניות ומטגנים 5 דקות נוספות.
  • מוסיפים את שאר הרכיבים מלבד הפטרוזיליה ומתבלים.
  • מביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.
  • מוסיפים את הטונה ומבשלים כחצי שעה מכוסה על אש נמוכה.

הגשה

מניחים פסטה על צלחת ומעליה שופכים בנדיבות מהבולונז. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים