כיכר השבת

עוגת גבינה עם פירורים: המתכון המלא

לקראת שבועות, "כיכר השבת" פותח בסדרת מתכוני חלב משובחים ומהירי הכנה. והפעם: עוגת גבינה עם פירורים. פשוט, וטעים להפליא

| 3 | כיכר השבת |
עוגת גבינה עם פירורים: כך תכינו
(פלאש 90)

לקראת שבועות, "כיכר השבת" פותח בסדרת מתכוני חלב משובחים ומהירי הכנה. והפעם: עוגת גבינה בפירורים.

המצרכים

לבצק:

2 כוסות קמח תופח

שני חלמונים

200 גרם חמאה רכה

חצי כוס סוכר

כף קליפת לימון מגורדת דק

למלית:

500 גרם גבינה לבנה 9%

3/4 כוס סוכר

2 גביעי שמנת חמוצה בטעם של פעם

כף קליפת לימון מגורדת דק

2 מיכלי שמנת מתוקה

3 כפות סוכר

אופן ההכנה

לשמן שתי תבניות, אחת גדולה עבור העוגה עצמה ושניה קטנה יותר עבור הפירורים.

מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים לבצק חלק.

משטחים 2/3 של הבצק בתבנית העגולה ואת השליש הנותר בתבנית השניה.

אופים את ההתבניות בחום של 200 מעלות, עד להזהבה.

הכנת המילוי:

בוחשים יחד את הגבינה עם הסוכר, מוסיפים את השמנת החמוצה וקליפת הלימון ומערבבים.

מקציפים את השמנת המתוקה עם 3 כפות הסוכר ויוצקים על הבצק בתבנית העגולה.

את הבצק בתבנית המלבנית מפוררים לפירורים וזורים על העוגה.

מגישים קר.

תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
הייתם צריכים להמשיך את הוראות הכנת העוגה. כדי שתתקבל עוגה כמו בתמונה.
אילנה
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים