קניידלך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה100 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 1/2 כוסות קמח מצה
- 3 ביצים
- מלח
- פלפל שחור/ לבן
- קורט אגוז מוסקט
- 1 בצל לבן קצוץ דק וטוגן עד שקיפות
- 1/2 כוס שקדים טחונים ( לא חובה)
- 2 כוסות ציר עוף/ מים רותחים
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים קמח מצה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שקדים ובצל
מוסיפים את השמן והמים הרותחים ומערבביפ היטב.
מוסיפים את הביצים בערבוב
מניחים מכוסה בצד כשעה לפחות.
צרים כדורים קטנים.
ומבשלים במרק או במים.
להפתעת גוון ניתן אחרי הבישול לסנן ולטגן בשמן עמוק.
הצגת כל התגובות