כיכר השבת

גורמה: דג בורי בניחוח איטלקי

שפית הבית של "כיכר השבת" מורן פינטו מגישה 9 מתכונים מיוחדים, שיפארו את שולחן הסדר שלכם • הישר מאיטליה, מתכון לדג בורי בפולים עם נגיעות מזרח תיכוניות. כשר לפסח (אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
דג בורי עם פולים בניחוח איטלקי • מתכון כשר לפסח
(צילום: shutterstock)
זמן הכנה85 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1.5 קילו דג בורי טרי
  • 8 עגבניות בשלות קלופות
  • 10 שיני שום שלימות
  • 1 צרור בזיליקום
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • 2 כוסות פולים טריים קלופים
  • 4 כפות שמן אגוזים

אופן ההכנה:

חותכים את העגבניות לקוביות שוות ואת השום פורסים.
מחממים את השמן בסיר דגים רחב.
שמים את העגבניות אחרי כמה דק׳ מוסיפים את השום ומערבבים יחד.
מנמיכים את האש ונותנים לעגבניות להתבשל כמה דק׳.
מוסיפים את הפולים ומערבבים יחד עם העגבניות.
מניחים את הדג מסביב ומפזרים מלח מעל ופפריקות.

מפרידים את הבזיליקום מהגבעולים ומפזרים את העלים מעל הדג.

מכסים ומבשלים 35 דק׳
על אש נמוכה

תוכן שאסור לפספס
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
מה זה פולים שמופיע במתכון הדגים. תודה שנה טובה
דיאן
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים