(צילום אילוסטרציה: shutterstock)
המצרכים לדג סלמון ופלפלים
- 6 פרוסות פילה סלמון טרי
- 1 פלפל אדום
- 1 פלפל צהוב
- 1 פלפל ירוק
- 1 פלפל כתום
- 1 ראש שום מפורק לשיניים קלופות
- 4 כפות שמן זית
- מלח גס
- 1 לימון שלם
אופן ההכנה של דג סלמון ופלפלים;
- על גבי אש חיה קולים את כל הפלפלים היטב ומעברים למסננת
- מקררים היטב
- קולפים את הפלפלים
- קוצצים את הפלפלים לתוך קערה
- כותשים לתוך הקערה את השום ומערבבים היטב יחד
- מוסיפים שמן זית ומלח
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- בתבנית מניחים חצי מכמות הפלפלים ומעליהם את הסלמון
- ואת חצי מכמות הפלפלים שנותרו מניחים מעל
- סוחטים מעל את הלימון
- ואופים כ-20 דק' בלבד
הצגת כל התגובות