
(צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 500 גר' דג קרפיון טחון
- 1 ביצה
- 1/2 כוס פירורי לחם
- מלח
- פלפל אנגלי טחון
- 1/2 צרור כוסברה
- 1/2 צרור פיטרוזליה
- 10 שיני שום כתושות
- 1/2 פלפל חריף קצוץ דק
- 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי מגורד
- 2 כפות רוטב סויה
- ♦ ♦ לרוטב ♦ ♦
- 1 דלורית
- 10 שיני שום
- 4 גזרים
- 1 כף גרגירי כוסברה שבורים
- 4 כפות שמן
- מלח
- פלפל
- 500 מ"ל ציר דגים
אופן ההכנה:
• בקערה מערבבים את הדג עם העשבי תיבול קצוצים, מתבלים ומוסיפים את הפלפל והרוטב סויה
• ואז את שאר המרכיבים
• לשים היטב ומניחים בצד
הכנת הרוטב
• בסיר דגים רחב ונמוך מחממים שמן
• מטגנים את גרגירי הכוסברה והשום ומערבבים יחד.
• מוסיפים את הדלורית והגזר בקוביות שוות ומערבבים יחד
• מתבלים ומוסיפים את הציר
• מבשלים עד שהרוטב רותח
• ומכניסים אחת אחת את הקציצות כשהן אובליות
• מבשלים כ-20 דקות
מגישים על קוסקוס מוכן
בתיאבון, מורן פינטו