
קישואים עגולים מלאים בבריאות (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה
רכיבים
- 8 קישואים עגולים
- 1 כוס בורגול מושרה ומסונן
- 1/2 צרור כוסברה
- 1/2 צרור פיטרוזליה
- 100 גר׳ אגוזי מלך קצוצים גס
- 100 גר׳ חמוציות
- 2 כפות שומשום לבן
- 1 בצל לבן גדול קצוץ ומטוגן
- 5 שיני שום כתושות
- 4 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל גרוס
- 1 כוס יין אדום
- 4 כפות סילאן
- מלח גס
- שמן זית
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני.
בקערה מערבבים את הבורגול, הבצל השום ועשבי התיבול קצוצים דק, האגוזים השומשום והחמוציות ובסוף את שמן הזית. מערבבים היטב.
חותכים את ראש הקישוא ומרוקנים את מרכזו.
ממלאים את הקישואים בתערובת ומניחים בתבנית חסינת אש.
בקערה קטנה מערבבים את כל חומרי הרוטב
ושופכים מעל הקישואים.
אופים 45 דקות.