
(צילום: shutterstock)
זמן הכנה115 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
רכיבים
- 8 פולקעס
- 1 סלסלת פטריות שמפניון טריות
- 4 פטריות פורטבלו
- 2 בצלים לבנים פרוסים לרבעים
- 5 ענפי בצל ירוק פרוסים לפיסות של 4 ס"מ
- 4 כפות שמן קנולה
- 100 מ"ל רוטב טריאקי
- שומשום לפיזור
אופן ההכנה:
• במחבת מחממים שמן ומטגנים בו את הבצל עד שקיפות.
• מוסיפים את הפטריות כשהן חתוכות לרבעים ומקפיצים יחד מספר דקות
• מפזרים את הבצל ירוק
• ומיד מוסיפים את הטריאקי
• מתבלים
• מערבבים יחד ומכבים את האש
• מחממים תנור ל180 מעלות
• בכלי חסין אש מניחים את הפולקעס
• מעל שופכים את כל התערובת שבמחבת
• מפזרים מעל שומשום
• מכסים בניר אלומיניום
• אופים כ-30 דקות מכוסה
• אז מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ-25 דק'
• מגישים עם אורז לבן
בתיאבון, מורן פינטו
הצגת כל התגובות