כיכר השבת

טעים במיוחד: עוף ופטריות בטריאקי

עורכת מדור אוכל של כיכר השבת מגישה מתכון מיוחד לעוף ופטריות בטריאקי, שיהפוך כל סעודה שלכם לעשירה ויוקרתית מתמיד ומלאה בטעמים מיוחדים ומרגשים (מתכונים, אוכל)

| 8 | כיכר השבת |
טעים במיוחד: עוף ופטריות בטריאקי
(צילום: shutterstock)
זמן הכנה115 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 8 פולקעס
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון טריות
  • 4 פטריות פורטבלו
  • 2 בצלים לבנים פרוסים לרבעים
  • 5 ענפי בצל ירוק פרוסים לפיסות של 4 ס"מ
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 100 מ"ל רוטב טריאקי
  • שומשום לפיזור

אופן ההכנה:

• במחבת מחממים שמן ומטגנים בו את הבצל עד שקיפות.
• מוסיפים את הפטריות כשהן חתוכות לרבעים ומקפיצים יחד מספר דקות
• מפזרים את הבצל ירוק
• ומיד מוסיפים את הטריאקי
• מתבלים
• מערבבים יחד ומכבים את האש
• מחממים תנור ל180 מעלות
• בכלי חסין אש מניחים את הפולקעס
• מעל שופכים את כל התערובת שבמחבת
• מפזרים מעל שומשום
• מכסים בניר אלומיניום
• אופים כ-30 דקות מכוסה
• אז מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ-25 דק'
• מגישים עם אורז לבן
בתיאבון, מורן פינטו
תוכן שאסור לפספס
8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
6
או רק פולקע
אתי
5
יצא סווווווווווווף!!!
אני
4
כמה טריאקי? כתבת מתבלים, במה? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תוהה

הצגת כל התגובות

3
נראה טעיםםם
נעם
2
מאוד טעים, כדאי לבדוק את הרכיבים שיהיו טבעיים ומעט סוכר. אני קונה אורגני ללא סוכר לבן אלא קנה סוכר. יש הרבה סוגים, תבדקו מה אפשרי לכם. אפשר גם עוף שוקיים. שבת שלום וטעימה (:
נחמה
1
תרשום שוקיים בשפה עברית בלי להתברבר.תודה
יע
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים