כיכר השבת

המתכון קל, הכבד - מעדן

ללקק את האצבעות: לסעודת הבוקר בשבת הקרובה, מציעה מורן פינטו, שפית הבית של כיכר השבת, כבד טחון עם יין, ביצים קשות ובצל. מגישים על ברוסקטות אפויות (מדור אוכל)

| 4 | כיכר השבת |
מתכון לכבד טחון
מתכון לכבד טחון (שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 400 גר׳ כבד צלוי
  • 3 בצלים גדולים קצוצים
  • 5 כפות שמן
  • 3 כפות סוכר חום
  • 2 ביצים קשות
  • 1 כף יין אדום יבש
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • ברוסקטות אפויות
  • עירית קצוצה

אופן ההכנה:

במחבת גדולה מטגנים בשמן את הבצל עד הזהבה.

קוצצים את הכבד ומוסיפים למחבת

מערבבים יחד, מורידים מהאש

במג׳מיקס עם להב פלדה טוחנים הכל יחד עד קבלת ממרח מעט גס.

מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל כל פרוסה מהכבד המוכן.

מפזרים מעל את העירית.

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אלי
2
עם ריבה זה הכי.
חלי
1
עדיף בלי הרבה ביצים כך זה נשמר יותר זמן.
משה
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים